Contact

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met Amsterdam Fotoboeken?
U kunt mij bellen of een bericht sturen.
Frank van Paridon
06 – 519 68 792

Over Frank van Paridon

Frank (Amsterdam, 1958) reist en fotografeert vanaf 1981 en publiceerde sindsdien een groot aantal reisreportages voor tal van magazines en dagbladen.

Zijn eerste fotoboek ‘No particular place to go’ verscheen in 2008 met daarin beelden van een 50-tal van zijn favoriete landen bereisd in een periode van 25 jaar.

Reisfotograaf Frank van Paridon is  naast een fervent reiziger toch vooral Amsterdammer in hart en nieren. Na dit reisboek besloot hij een dan ook een begin te maken met het in beeld brengen van zijn eigen geboortestad. 

In 2012 verscheen als eerste het fotoboek ‘In de Jordaan‘. Vanuit het perspectief van deze wereldreiziger misschien wel de leukste buurt van de wereld. Het werd een groot succes zowel in Amsterdam als bij de inwoners van de Jordaan die waren verhuisd naar de plaatsen om Amsterdam heen.

 

 

In 2013 verscheen ‘Het Vondelpark Gevoel‘, over Amsterdams leukste park dat met meer dan 12 miljoen bezoekers per jaar al sinds de jaren ’70 mensen vanuit de hele wereld aantrekt. 
Op 25 november 2019 is de trilogie over Amsterdam voltooid met het verschijnen van het fotoboek over de naamgever van de stad: de Amstel. Je kunt het boek via de site bestellen. Een mooi cadeau voor de feestdagen voor jezelf of anderen!

Frank woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam en gaat daar, behalve om mooie reizen te maken, nooit meer weg…