Het Vondelpark Gevoel

Het Vondelpark is de levensader en groene long van Amsterdam. Meer dan tien miljoen mensen uit de hele wereld bezoeken het park elk jaar en ook negen van de tien Amsterdammers bezoeken ‘hun’ park jaarlijks.
In 2014 bestond het Vondelpark 150 jaar. Reden voor een jubileumboek dat net zo vol leven is als het park zelf; natuur, gebouwen, kunstwerken en vooral mensen wisselen elkaar af, net als in het park zelf. Prachtige foto’s van de verstilde winter, het uitbundige voorjaar, de zinderende zomeravonden, het Openluchttheater, de relaxte verjaardagsfeestjes, de fanatieke sporters en de jaarlijks terugkerende evenementen in het park.
Zo’n vijfhonderd foto’s geven een kijkje in het dagelijks leven in het Vondelpark van nu in alle vier de seizoenen.
Daarnaast is een aantal unieke foto’s uit het Amsterdamse Stadsarchief opgenomen. Die geven een verrassend beeld van de eerste jaren van het park.

Nieuwsgierig? Bekijk dan hier als voorproefje 16 van de bijna 200 pagina’s van het boek.

Dit fotoboek met meer dan 500 foto’s van het Vondelpark kost slechts €24,90. Je kunt het boek direct bestellen via deze website (geen verzendkosten). Het boek is ook verkrijgbaar in de boekhandel. 

Vondelpark omslag

Het Vondelpark gevoel  – Hardcover – 192 pagina’s – 31 x 24 cm – 500 foto’s –ISBN 978-90-804196-5-0, Wereldbeeld Uitgevers